Partnerek

Qualysoft Informatikai Zrt.

A Qualysoft Informatikai Zrt. a Qualysoft csoport tagja. A Qualysoft csoport a nemzetközi informatikai piac dinamikusan fejlődő, jelentős referenciákkal rendelkező szolgáltatója. 1999-es megalakulása óta sikeresen támogatja ügyfeleit abban, hogy hatékonyabbá és versenyképesebbé váljanak.

A Qualysoft elkötelezett a kiváló minőség iránt. Küldetésének tekinti, hogy ügyfeleinek teljes körű, testreszabott és maximális rugalmasságot biztosító informatikai megoldásokat szállítson. A Qualysoft által elvégzett sikeres projektek záloga a munkatársak szakértelme, sokévi tapasztalata és elkötelezettsége.

A Qualysoft tevékenységi köre három fő téma köré csoportosul:

  • Szoftverfejlsztés:A Qualysoft fejlesztései során különös jelentőséget tulajdonít a kiemelkedő minőségnek. Ennek érdekében fejlesztette ki nemzetközi és magyar tapasztalatokra épülő projektmetodológiáját. A kialakított eljárás pontosan definiálja a projekt sikeres megvalósításához szükséges módszereket, eszközöket és szereplőket. A minőség érvényesülését a projekt menetébe épített gyakorlati ellenőrzési pontok és folyamatok is biztosítják. A minőség biztosítása nem ér véget az egyes projektek átadásával, lezárásával, hanem folytatódik a garanciális időszakban nyújtott ügyféltámogatással.
  • IT-üzemeltetés: Egy tökéletesen működő és jól koordinált IT-infrastruktúra igazi értéket jelent egy vállalat üzleti életében. Az IT-üzemeltetés akkor működik a leghatékonyabban, ha észrevétlenül beépült a szervezetbe. A Qualysoft segíti ügyfeleit abban, hogy valós képet kapjanak IT-rendszereik állapotáról.
  • IT-staffing: Az erőforrás-biztosítás lehetővé teszi az üzleti élet gyors változásaihoz való rugalmas alkalmazkodást és a hatékony know-how-transzfert. A Qualysoft biztosítja az erőforrásokat az üzemeltetés és fejlesztés területén. Egy-egy szakembert vagy akár egész projektcsapatot, tesztelési csapatot is rendelkezésre tud bocsátani.
    A kiválasztott munkaerő előre tervezhető költséggel, a legjobb kihasználtság mellett pontosan a szükséges ideig jelent költségráfordítást az ügyfelek számára. Az erőforrás-biztosítás igénybevételével az ügyfelek növelhetik versenyképességüket, üzleti hatékonyságukat, és erőforrásaik nagy részét az alaptevékenységükre fordíthatják.

A G-DAS integrált alkalmazásfejlesztési és Microsoft CRM technológiára épülő projektekben működik együtt a Qualysofttal.