Partnerek

Etalon Informatika Kft.

 Az Etalon-Informatika Kft. 100%-os magyar magántulajdonban lévő cég, amely 1998-ban alakult. A társaság megalakulása óta folyamatosan növekedett, amit termék- és szolgáltatás portfoliójának bővülése, ügyfelei számának növekedése mellett számszerűsíthető üzleti eredményei is alátámasztanak. 

Tevékenységi körüket tekintve a nagy megbízhatóságú vállalati szerverek kereskedelmére és az ezekhez kapcsolódó üzletmenet folytonosságot támogató szolgáltatásokra specializálódtak, úgy mint átalánydíjas hardver karbantartás, garantált időn belüli hibaelhárítási szolgáltatások, operációs rendszertámogatás, tanácsadás. Üzleti filozófiájuk lényege a rugalmas, kiemelkedő minőségű, magas színvonalú, megbízható, ugyanakkor költséghatékony szolgáltatás.

A karbantartási, javítási tevékenység bizalmi szolgáltatás, ahol a Megbízó gazdasági szempontból stabil cégfelépítést, jelentős alkatrész-bázist, megbízható alkatrész utánpótlási csatornákat, magas szintű szakértelmet és rugalmas, gyors reakcióidőt vár el a szolgáltatótól. Az Etalon-Informatika a kezdetektől fogva ezekre a szolgáltatásokra specializálódott és teljes mértékben megfelelnek az előzőkben felsorolt ismérveknek. Budapesten önálló raktár- és alkatrészbázissal rendelkeznek, mely a jelenleg az országban üzemelő konfigurációk tekintetében rendkívül jelentősnek nevezhető értékben és változatosságban egyaránt.

Az Etalon-Informatika tradícionális tevékenységét jelentő hardver javítási és karbantartási, valamint szoftver rendszerüzemeltetés-támogatási szolgáltatások mellett az üzleti konzultációs tevékenységet is felvette portfóliójába.

Ennek keretei között informatikai átvilágítás, projektvezetés, minőségbiztosítás, szoftvertechnológiai tanácsadás, implementáció, integrációs alkalmazásfejlesztés szolgáltatásokat nyújtanak.

 

A G-DAS nagymegbízhatóságú, IBM, HP midrange kiszolgálókra épülő implementációs és karbantartási feladatokban, valamint üzleti folyamat menedzsment (BPM) témákban működik együtt az Etalonnal.