Partnerek

FNT GmbH

Az FNT GmbH világviszonylatban vezető szállító az integrált IT, adatközponti infrastruktúra és telekommunikációs infrastruktúra menedzsment szoftverek terén.

 

Az FNT németországi Ellwangen-i székhelyű FNT innovatív szoftver csomagját, a Command-ot világszerte több, mint 25 000 felhasználó használja már 1994 óta, mint működésfelügyeleti és IT menedzsment alkalmazást távközlési szolgáltatóknál, nagyvállaltoknál és kormányzati intézményeknél egyaránt.

 

Az FNT ügyfélköre több, mint 500 ügyfelet számlál, melyek különböző iparágakban tevékenykednek, többek között az autógyártásban, pénzügyi szektorban, vegyi iparban és energetikában, repülőtereken, médiaiparban, kórházakban és nem utolsósorban távközlési és informatikai szolgáltatóknál csakúgy, mint közintéményeknél. A német DAX30 listán szereplő vállalatok több, mint fele ügyfeleik között megtalálható.

 

Az FNT független, a tulajdonosai által irányított vállalkozás, amely már hosszú utat tudhat maga mögött a termékfejlesztésben. Minden fejlesztés szoros együttműködésben történik az ügyfelekkel és szigorúan a piaci igények kielégítésére irányul. Ez biztosítja a piacképes funkcionalitást, amely a német minőségi szabványokra épül.

 

Az FNT legjelentősebben a DACH (Németország, Ausztria, Svájc) régióban van jelen, de tevékenységét már a nemzetközi piacokra is kiterjesztette, fiókokat nyitott az USA-ban (Parsippany, New Jersey) és Szingapúrban.Az FNT szoros együttműködésben tevékenykedik helyi informatikai szolgáltatókkal és rendszerintegrátorokkal az orosz és a FÁK piacon. Németországban több városban üzemeltet irodát: Ellwangen, Berlin, Bremen, Munich, Düsseldorf és Wolfsburg.

 

A G-DAS a Command szoftver vonatkozásában az FNT technológiai és értékesítési partnere.