Csapat

Projektvezetőink

Informatikai projektmenedzsment gyakorlattal

Nick Gábor (1973)

  • Közgazdász MSc Vezetés és Szervezés szakon
  • Master of Business Administration Telekommunikációs szakon
  • Informatikus mérnök BSc műszaki menedzser szakon
  • Információrendszer programozó – felsőfokú oklevél
  • ITIL v3 practicioner

 

1993 és 2012 között több IT vezetői posztot töltött be a pénzügyi szektor kulcsszereplőinél.

Munkája során fontosnak tartja, hogy a megfelelő stabil háttér szolgáltatások biztosítása mellett folyamatosan törekedjen üzleti partnerei mind jobb megértésére, igényeiknek megfelelő újítások bevezetésére, ügyelve a széleskörű transzparenciára.

Számos nemzetközi projekt résztvevőjeként megismerte Európa országainak munkakultúráját, együttműködési készségeit. Kezdetben mint a szolgáltatások igénybevevője, később mint szolgáltató centrum vezető szerepben is kipróbálta magát. Ennek megfelelően gyakorlata van Service Level Agreement és belső költség elszámolási rendszer valamint IT Balanced Score Card kialakításában, bevezetésében.

Az informatikának alkalmazás fejlesztési, minőségbiztosítás, tesztelési  továbbá  infrastrukturális és működési környezetét is volt módjában felügyelni hazai és nemzetközi szinten is, melynek eredményeképpen ismeri  az IT vállalaton belüli szerepét, belső folyamatait.

 

Szentjóbi Ottó (1962)

  • Okleveles villamosmérnök
  • Mentálhigiénés szervezetfejlesztő szakember

 

1986 óta foglalkozik informatikával, 1996 óta informatikai projektmendzsmenttel. Egyaránt tapasztalattal rendelkezik rendszerfejlesztési, rendszer-bevezetési, infrastruktúra fejlesztési, üzemeltetés-kiszervezési projektek vezetésében; a legkülönbözőbb méretű hazai és németországi projektekben.

Különböző szintű informatikai vezetői pozíciókat töltött be az informatikai szállítói, légitársasági és pénzintézeti szektorokban; mind a szállítói, mind a megrendelői oldalt képviselve.

 

 

 

 

Szapu György (1967)

  • Projektmenedzser
  • Rendszerszervező-programozó

 

1988 óta informatikai, 1994 óta informatikai és média szakterületen tevékenykedik. Operatív tapasztalatokkal rendelkezik IT, Web és Mobil szoftverfejlesztési területen. Nemzetközi vállalatnál szerzett 16 éves fejlesztési, szervezési és operatív menedzsment gyakorlatot. Az Axel Springer kiadóvállalat informatikai projektmenedzsereként több üzleti rendszer kifejlesztésének, bevezetésének végezte a tervezését, fejlesztését és operatív vezetését (Sales-CRM, logisztika-disztribúció, HR és tartalom előállítás).  2008-tól az IT Projekt menedzsment feladatok mellett Webes és Mobil szoftvertermékek fejlesztésével és működtetésével is foglalkozik